🙂
Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage


Jazznaperot (2 – 3 v.)


Lapsi-vanhempitanssia 2–3-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen kerran viikossa. Liikkeen hahmotusta, kehonhallintaa ja rytmiikkaa niin lapselle kuin vanhemmallekin.


Jazztenavat (4 – 5 v.)

Lastentanssia, kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua 4–5-vuotiaille kerran viikossa.


Jazzjuniorit I (6 – 7 v.)

Jazztanssin perustekniikkaa, kehonhallintaa ja rytmiikkaa sekä tanssi-ilmaisua 6–7-vuotiaille kerran viikossa.


Jazzjuniorit II (alk. 8 v.)

Jazztanssin perustekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa.


Rytmillinen akrobatia (6 – 9 v.)

Akrobatiaa, temppuja, kehonhallintaa ja rytmiikkaa 6-9-vuotiaille kaksi kertaa viikossa.


Contemporary Jazz I (jatko)

Jazztanssin jatkotason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa. Opitaan myös koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


Contemporary Jazz II (edistyneet)

Jazztanssin edistyneen tason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


Contemporary Jazz III (semi-pro)

Jazztanssin semi-pro-tason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista. Edistyneistä kootaan tanssiryhmä Jazzscope.


Contemporary Modern I (alk. 10 v., perustaso)

Modernin tanssin perustekniikkaa, kehonhallintaa sekä liikeilmaisua kerran viikossa. Opitaan myös koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


Contemporary Modern II (jatko/edistyneet)

Modernin tanssin jatko/edistyneen tason tekniikkaa, kehonhallintaa sekä liikeilmaisua kerran viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


Jazzladyt I (aloittavat)

Kaikille aikuisena tanssikärpäsen puremille! Jazztanssin perustekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua aikuiseen makuun kerran viikossa.


Jazzladyt II (jatko)

Tee come-back tanssin pariin! Jazztanssin jatkotason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua hieman tanssikokemusta omaaville aikuisille kerran viikossa.


Jazzladyt III (edistyneet)

Jazztanssin edistyneen tason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua paljon tanssikokemusta omaaville aikuisille kerran viikossa. Jazzladyt edistyneet ovat mukana tanssiryhmä Jazzscopen toiminnassa ja tanssiteoksissa.


Kehonhuolto & syvävenytys

Kehonhallintaa, pilatesta, syvävenytystä ja lattiatankoa kerran viikossa.


Tanssistudio Jazzscope toteuttaa vuosittain uuden tanssiteoksen, jonka tuotantoon kaikki tanssijat antavat oman panoksensa. Edistyneistä koottu tanssiryhmä Jazzscope toteuttaa yhteistyössä Jazzladyt edistyneiden kanssa tämän lisäksi myös muita koko illan tanssiteoksia.