Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage

Jazzscope live on stage • Jazznaperot (2 – 3 v.)


  Vanhempi-lapsi-tanssia 2–3-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen kerran viikossa. Liikkeen hahmotusta, kehonhallintaa ja rytmiikkaa niin lapselle kuin vanhemmallekin.


  Jazztenavat (4 – 5 v.)

  Lastentanssia, kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua 4–5-vuotiaille kerran viikossa.


  Jazzjuniorit I (6 – 8 v.)

  Jazztanssin perustekniikkaa, kehonhallintaa ja rytmiikkaa sekä tanssi-ilmaisua 6–8-vuotiaille kerran viikossa.


  Jazzjuniorit II (alk. 9 v.)

  Jazztanssin perustekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua 9–11-vuotiaille kaksi kertaa viikossa.


  Contemporary Jazz I (jatko)

  Jazztanssin perustekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua yli 12 -vuotiaille kaksi kertaa viikossa. Opitaan myös koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


  Contemporary Jazz II (edistyneet)

  Jazztanssin jatkotason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


  Contemporary Jazz III (semi-pro)

  Jazztanssin edistyneen tason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua kaksi kertaa viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista. Edistyneistä kootaan tanssiryhmä Jazzscope.


  Contemporary Modern I (alk. 11 v., perustaso)

  Modernin tanssin perustekniikkaa, kehonhallintaa sekä liikeilmaisua kerran viikossa. Opitaan myös koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


  Contemporary Modern II (jatko/edistyneet)

  Modernin tanssin jatko/edistyneen tason tekniikkaa, kehonhallintaa sekä liikeilmaisua kerran viikossa. Syvennetään koreografista liikkeen ja tilan hahmottamista.


  Jazzladyt I (perustaso)

  Kaikille aikuisena tanssikärpäsen puremille! Jazztanssin perustekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua aikuiseen makuun kerran viikossa.


  Jazzladyt II (jatko)

  Tee come-back tanssin pariin! Jazztanssin jatkotason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua hieman tanssikokemusta omaaville aikuisille kaksi kertaa viikossa.


  Jazzladyt III (edistyneet)

  Jazztanssin edistyneen tason tekniikkaa ja koordinatorisia harjoituksia sekä kehonhallintaa, rytmiikkaa ja tanssi-ilmaisua paljon tanssikokemusta omaaville aikuisille kaksi kertaa viikossa. Jazzladyt edistyneet ovat mukana tanssiryhmä Jazzscopen toiminnassa ja tanssiteoksissa.


  Teräsmiehet

  Oma räätälöity tunti miehille! Kokonaisvaltaista liikettä, voimaa, kehonhallintaa, näistä on teräsmiehet tehty!


  Kehonhuolto & Syvävenytys (Sopii kaikille!)

  Isolaatioharjoituksia, pilatesta, lattiatankoa ja syvävenytystä aikuiseen makuun.


  Tanssistudio Jazzscope toteuttaa vuosittain uuden tanssiteoksen, jonka tuotantoon kaikki tanssijat antavat oman panoksensa. Edistyneistä koottu tanssiryhmä Jazzscope toteuttaa yhteistyössä Jazzladyt edistyneiden kanssa tämän lisäksi myös muita koko illan tanssiteoksia.